Postat vineri, 08 ianuarie 2016 la 11:36 am in Retete DESERT, Retete RAW.
Puteti urmari raspunsurile la "Prajitura raw cu Mango (sau Banana) si Mousse de Ciocolata » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
Prajitura raw cu Mango (sau Banana) si Mousse de Ciocolata
Sursa: Deviliciously Raw
Baza:
1/4 ceasca faina de migdale
1 ceasca faina de ovaz fara gluten
1 lingura cu varf cocos ras
1/3 ceasca curmale hidratate
2 linguri nectar de cocos sau alt indulcitor lichid
1 lingurita zeama de lamaie
Toate ingredientele se amesteca in robotul cu lama S, pana obtineti un aluat lipicios care se intinde pe fundul unei tavi tapetata cu hartie de copt.
Mousse de ciocolata:
1 avocado bine copt
1 ceasca zucchini (dovlecel tanar) curatat si tocat cuburi
1/4 ceasca curmale hidratate
1 lingura nectar de cocos sau alt indulcitor lichid
2 linguri cacao pudra
1 lingura seminte de chia inmuiate in doua linguri de apa cel putin 1 ora
1 lingura suc de portocale proaspat stors
Toate ingredientele se amesteca la blender pana se obtine o crema omogena, care se intinde in tava peste baza.
Crema de Mango (sau Banana):
1/2 ceasca lapte de cocos mai gras
1 mango bine copt curatat (sau 2 banane coapte)
1/4 ceasca portocala curatata
1 lingura indulcitor lichid la alegere
1/4 ceasca nuci caju hidratate sau 1 lingura cu varf unt de cocos (atentie!untul de cocos nu este acelasi lucru cu uleiul de cocos – mai multe detalii vedeti aici )
Toate ingredientele se amesteca la blender pana se obtine o crema omogena, care se intinde in tava peste crema de ciocolata. Se da totul la frigider pana sa intareste.
Foto si reteta tradusa: deviliciouslyraw.com