Lumea gospodinelor

Prajitura raw cu Mango (sau Banana) si Mousse de Ciocolata » Lumea gospodinelor
Va aflati aici: Lumea gospodinelor RETETERetete DESERTRETETERetete RAW Prajitura raw cu Mango (sau Banana) si Mousse de Ciocolata
noiembrie 2024
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Prajitura raw cu Mango (sau Banana)  si Mousse de Ciocolata

 

Sursa: Deviliciously Raw

 

mango_cake_7_of_11

 

Baza:

1/4 ceasca faina de migdale

1 ceasca faina de ovaz fara gluten

1 lingura cu varf cocos ras

1/3 ceasca curmale hidratate

2 linguri nectar de cocos sau alt indulcitor lichid

1 lingurita zeama de lamaie

 

Toate ingredientele se amesteca in robotul cu lama S, pana obtineti un aluat lipicios care se intinde pe fundul unei tavi tapetata cu hartie de copt.

 

Mousse de ciocolata:
1 avocado bine copt
1 ceasca zucchini (dovlecel tanar) curatat si tocat cuburi
1/4 ceasca curmale hidratate
1 lingura nectar de cocos sau alt indulcitor lichid
2 linguri cacao pudra
1 lingura seminte de chia inmuiate in doua linguri de apa cel putin 1 ora
1 lingura suc de portocale proaspat stors

 

Toate ingredientele se amesteca la blender pana se obtine o crema omogena, care se intinde in tava peste baza.

 

Crema de Mango (sau Banana):
1/2 ceasca lapte de cocos mai gras
1 mango bine copt curatat (sau 2 banane coapte)
1/4 ceasca portocala curatata
1 lingura indulcitor lichid la alegere
1/4 ceasca nuci caju hidratate sau 1 lingura cu varf unt de cocos (atentie!untul de cocos nu este acelasi lucru cu uleiul de cocos – mai multe detalii vedeti aici )

 

Toate ingredientele se amesteca la blender pana se obtine o crema omogena, care se intinde in tava peste crema de ciocolata. Se da totul la frigider pana sa intareste.

 

mango_cake_3_of_11
mango_cake_4_of_1011
Foto si reteta tradusa: deviliciouslyraw.com

Salvează

Salvează

Comments are closed.