Postat duminică, 23 octombrie 2016 la 10:52 pm in Retete DESERT, Retete RAW.
Puteti urmari raspunsurile la "Prajitura RUBIN – RAW VEGAN » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
Prajitura RUBIN – RAW VEGAN
Sursa: DeviliciouslyRaw
Baza:
1 lingura seminte de in macinate
2 linguri faina de migdale
3 linguri fulgi de cocos fini
6 curmale moi
1 lingura merisoare uscate (cranberry)
1 lingura pudra de cacao
2 linguri ulei de cocos
1 lingurita suc de rodie proaspat
Extra:
* semintele de la 1/2 rodie sau 1/3 ceasca de merisoare uscate
Amestecati toate ingredientele in robotul cu lama S, pana obtineti un aluat lipicios. Pe fundul unei tavi rotunde asezati hartie de copt dupa care imprastiati aluatul din robot, niveland cu o spatula pentru egalizare. Presarati deasupra semintele de rodie (sau merisoarele uscate). Se da la frigider.
Crema
2 banane coapte
1/2 de sfecla rosie mai mica (ce a fost curatata de coaja in prealabil)
1+ 1/2 ceasca merisoare proaspete (puteti folosi zmeura, daca nu aveti merisoare)
1 lingura suc de rodie proaspat
2 linguri goji
1/3 ceasca de caju hidratat
1 lingura unt de cocos
1 lingurita nectar de cocos
Se amesteca toate ingredientele la blenderul de mare viteza pana obtineti o crema fina, care se imprastie peste baza prajiturii.
Ornare
2 linguri de hibiscus uscat macinat fin – se presara peste prajitura
1-2 linguri seminte de rodie
Sursa: deviliciouslyraw