Biscuitii „INIMIOARE” cu portocala sunt foarte aromati si merg bine alaturi de o cana cu ceai sau de lapte. Ingrediente: 300g unt la temperatura camerei 4 galbenusuri 1/2 cana zahar (sau mai mult daca doriti sa iasa mai dulci 1 lingura (pentru aluat) si 1...
Ardei multicolori umpluti cu carne de pui: Pentru aceasta reteta aveti nevoie de: 9 ardei grasi de diferite culori 9 rosii cherry 1 pachet carne de pui tocata (eu am folosit Fragedo) 3 cepe mari 1 capatana usturoi 1 cana de orez basmati fiert al dente...
Cel mai important lucru in luna noiembrie, este atentia pe care trebuie sa o acordam mai ales imunitatii generale, rezervelor de vitamine si minerale si sanatatii sistemelor osteo-articulare, care odata cu venirea frigului ar putea sa ne faca probleme. Ultimul « impuls » dat imunitatii in aceasta luna ne va ajuta...
Dupa frunzele ruginii, al doilea lucru care mi-a venit in minte legat de toamna au fost fructele stejarului, ghindele. Asa ca am inceput sa lucrez la acest proiect cu gandul de a realiza un model cu cat mai putine culori, pastrand insa aspectul sugestiv . Astfel a luat nastere designul...
Frunze de toamna. M-am tot gandit cum sa o onorez pe doamna Toamna, si primele lucruri care mi-au venit in minte, atunci cand m-am gandit la ea, au fost frunzele de toamna ruginii. Iata de ce voi incepe seria de creatii cross stitch din acest anotimp cu acest model de...
Toamna, anotimp de trecere de la vremea calda la cea rece, ne ofera cu darnicie o multitudine de frumuseti. De la culorile aprinse ale frunzisului copacilor pana la minunatele crizanteme si tufanele, de la emotia primei zile de scoala la nostalgia cu care privim pasarile calatoare plecand. Toate acestea si...
Zacusca este una dintre conservele pentru iarna care se pastreaza foarte bine si poate fi folosita in anotimpul rece sub mai multe forme. Ea poate fi consumata ca atare, poate fi adaugata in mancaruri pentru gust (tocanite, mazare, fasole pastai etc) poate constitui garnitura pentru o friptura sau umplutura...