Lumea gospodinelor

Tort Raw Vegan cu Mango, Afine si Fructul Pasiunii » Lumea gospodinelor
Va aflati aici: Lumea gospodinelor RETETERetete DESERTRETETERetete RAW Tort Raw Vegan cu Mango, Afine si Fructul Pasiunii
decembrie 2024
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Tort Raw Vegan cu Mango, Afine si Fructul Pasiunii

 

Sursa: Deviliciously Raw

 

blueberry_mango_passion_cake_2_of_1_201506091657240521

 

 

BAZA

1 nuca de cocos rasa

3/4 ceasca hrisca hidratata

3/4 ceasca fulgi de ovaz

1 ceasca curmale hidratate

1 lingura unt de cocos (atentie! nu ulei de cocos)

semintele de la o pastaie de vanilie

1/3 ceasca ulei de cocos

3 linguri cacao pudra

 

Toate ingredientele se combina in robotul cu lama S pana se obtine un aluat lipicios, care se intinde intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt. Se lasa la frigider pana se prepara al doilea strat.

 

 

 

STRATUL GALBEN

2 buc. mango curatat de coaja si de sambure

1 buc fructul pasiunii

 

Se amesteca in blender pana se fac spuma, apoi se toarna in robotul cu lama S, peste care se adauga:

 

2 banane

sucul de la 1/2 lamaie

2 linguri unt de cocos (atentie! nu ulei de cocos)

 

Se proceaseaza in robot pana se obtine o crema, care se intinde peste baza si se da la frigider.

 

 

STRATUL VIOLET

3 banane

1/3 ceasca afine proaspete

1 lingura zeama de lamaie

1 ceasca lapte de cocos

2-3 linguri unt de cocos

1 lingurita pudra de acai (sau alta pudra de fructe violet ex. aronia)

 

Se proceseaza totul la robotul cu lama S. Dupa ce se opreste robotul se mai toarna 1 ceasca de afine crude care se amesteca usor cu o spatula, ca sa ramana intregi in compozitie. Aceasta crema se intinde peste stratul galben si se da la frigider cateva ore pentru a se intari.

 

Tortul se poate orna cu bucatele din aluatul de baza si afine proaspete.

 

 

 

blueberry_mango_passion_cake_10_of_1_201506091658247351

 

blueberry_mango_passion_cake_5_of_1_201506091653098821

 

blueberry_mango_passion_cake_9_of_1_201506091538211571

Foto si reteta tradusa: deviliciouslyraw.com

Comments are closed.