Postat luni, 31 octombrie 2016 la 10:06 pm in Retete DESERT, Retete VEGANE (de post).
Puteti urmari raspunsurile la "Clatite americane de post cu ciocolata si proteine » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
Clatite americane de post cu ciocolata si proteine
http://www.healthyeatingjo.com
Reteta (1 ceasca = 230 ml)
1/2 ceasca faina (in reteta din imagine – amestec de faina de ovaz si de hrisca)
1 lingura seminte de in macinate
3/4 ceasca lapte de migdale combinat cu lapte de cocos
1 masura proteina vegana (masura care se gaseste in cutie – aprox. o lingura)
1 lingura granulat de stevie sau Green Sugar
2 lingurite pudra de cacao
2 lingurite pudra de Mesquite
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita otet de mere (sau zeama de lamaie)
1/2 lingurita esenta de vanilie naturala
Amestecati toate ingredientele la blender pana devin o crema fina, adaugand lapte daca simtiti ca aluatul este prea gros. Lasati apoi 15 minute compozitia sa se odihneasca si sa se ingroase (faina si pudra de in absorb lichidele). Mai adugati lapte de migdale daca mai este nevoie. Coaceti in tigaia ceramica la foc mic, pe ambele parti.