Postat sâmbătă, 18 august 2018 la 6:54 pm in Retete DESERT, Retete INGHETATA, Retete RAW, Retete VEGANE (de post).
Puteti urmari raspunsurile la "Inghetata Duo Summer Pastel" prin feed-ul RSS 2.0.
Inghetata Duo Summer Pastel
TURCOAZ
4 banane curatate, feliate si congelate
200 ml lapte de cocos rece, din conserva
1/4 lingurita pudra de spirulina albastra (puteti folosi si spirulina verde, culoarea va fi putin diferita dar efectul terapeutic este acelasi)
Mixati totul la blender, la viteza maxima, pana obtineti o compozitie cremoasa, omogena. In timpul mixarii, mai puteti adauga cateva linguri de apa plata, pentru ca blenderul sa mearga mai usor. Serviti imediat.
LILA
4 banane curatate, feliate si congelate
200 ml lapte de cocos rece, din conserva
1/2 lingura pudra de maqui sau pudra de afine sau 4 linguri afine proaspete sau bace de aronia proaspete
Mixati totul la blender, la viteza maxima, pana obtineti o compozitie cremoasa, omogena. In timpul mixarii, mai puteti adauga cateva linguri de apa plata, pentru ca blenderul sa mearga mai usor. Serviti imediat.
Decor
Realizati decorul cu o zi inainte. Folositi forme de bomboane din silicon cu tematica marina (scoici, melci etc).
Compozitie:
2 banane
100 ml lapte de cocos
1 lingura ulei de cocos
Colorati in lila (cu pudra de maqui) si in turcoaz (cu spirulina albastra). Turnati compozitia colorata in forme. Vibrati putin formele pentru ca aceasta sa se distribuie uniform. Dati la congelator minim 12 ore.