Postat marți, 01 noiembrie 2016 la 12:53 pm in Retete DESERT, Retete RAW.
Puteti urmari raspunsurile la "Prajitura Raw de SFECLA ROSIE cu MOUSSE de CIOCOLATA si SMOCHINE sub GLOSS de AGAVE » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
Prajitura Raw de SFECLA ROSIE cu MOUSSE de CIOCOLATA si SMOCHINE sub GLOSS de AGAVE
Baza
- 250g faina de cocos
- 6 linguri suc de sfecla rosie
- 5 linguri sirop de agave
Mousse de Ciocolata
- 1 Avocado
- 8 lingurite pudra de cacao
- 6 linguri sirop de agave
Topping
- 3 smochine violet
- 3 lingurite sirop de agave
Instructiuni
- Amestecati ingredientele pentru baza prajiturii la blenderul de mare viteza. Asezati compozitia pe fundul a trei forme de briose din silicon. Dati la congelator.
- Pentru mousse de ciocolata, amestecati toate ingredientele la blender pana cand avocado devine complet maro. Aplicati mousse-ul peste baza prajiturilor dupa propria imaginatie.
- Asezati peste mousse o smochina violet intreaga si dati la congelator cateva ore. Inainte de servire picurati pe smochina putin sirop de agave pentru efectul de gloss.