Postat joi, 19 ianuarie 2017 la 3:47 pm in Retete DESERT, Retete MIC DEJUN, Retete VEGANE (de post).
Puteti urmari raspunsurile la "PUDDING ALBASTRU de Chia cu Piure de Capsuni » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
PUDDING ALBASTRU de Chia cu Piure de Capsuni
https://www.instagram.com/
Reteta:
Se infuzeaza flori de mazare albastra (sau fasolea fluturilor – Clitoria ternatea) in 150 ml de apa fierbinte. Se lasa sa se raceasca si se strecoara. Intr-un recipient cu capac se adauga infuzia preparata anterior, 2 lingurite de seminte de chia, 4 linguri de iaurt vegetal (ex. de cocos) si 1-2 lingurite de indulcitor vegetal (ex zahar de cocos sau sirop de agave). Amestecati ingredientele cu lingura, puneti capacul, scuturati de cateva ori si dati la frigider peste noapte.
A doua zi se aseaza compozitia intr-un bol si se adauga din loc in loc, piure de capsuni obtinut prin mixarea la blender de capsuni proaspete sau cogelate.
Bolul cu pudding se mai poate orna cu nuca de cocos rasa, flori de primula si lychees.