Postat vineri, 04 noiembrie 2016 la 2:49 pm in Retete MIC DEJUN, Retete RAW.
Puteti urmari raspunsurile la "Smoothie Bowl – Spirulina, pere, zucchini si apio cu topping de fructe si fulgi de ovaz » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
Smoothie Bowl – Spirulina, pere, zucchini si apio cu topping de fructe si fulgi de ovaz
http://www.healthyeatingjo.com
2 pere feliate
1 dovlecel zucchini feliat
4 tulpini de telina (apio)
1/4 avocado (puteti congela si folosi mai tarziu cealalta parte de avocado)
1/4 ceasca apa sau lapte de cocos
1 lingurita granulat de stevie sau zahar Green Sugar
1 lingurita spirulina cu aroma tropicala naturala (daca folositi spirulina obisnuita puteti pune mai putin)
6 cuburi de gheata (sau apa plata)
1 lingura proteina cu aroma de vanilie
1 lingurita seminte de chia (le puteti pune la hidratat cu o seara inainte, pentru o asimilare mai buna a nutrientilor)
Se amesteca ingredientele la viteza maxima la blender (Vitamix). Se transfera totul intr-un castron si se orneaza cu fructe (felii de mar, portocala, kiwi, banana, afine) si fulgi de ovaz.