Postat marți, 27 decembrie 2016 la 7:33 am in Craciun, Retete DESERT, Retete RAW.
Puteti urmari raspunsurile la "TORT de CRACIUN in TREI CULORI » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
TORT de CRACIUN in TREI CULORI
http://www.olenkoskitchen.com/olenkos-raw-vegan-christmas-cakeap
RETETA
(folositi o ceasca de 230 ml)
Stratul alb
2 banane bine coapte
½ ceasca nuci caju
½ apa filtrata (sau plata)
sucul de la o jumatate de lamaie
Mixati toate ingredientele la blenderul de mare putere. Turnati compozitia intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt si dati la congelator pana se intareste putin.
Stratul rosu
2 cesti de capsuni
Mixati capsunile la blender si turnati peste stratul alb. Dati la congelator minim o ora.
Stratul verde
1 si 1/2 linguri pudra de spirulina
1 banana bine coapta
½ ceasca pepene galben
1 kiwi
½ ceasca apa filtrata (sau plata)
Mixati totul la blender si turnati peste stratul rosu. Dati la congelator minim o ora.
Inainte de servire ornati cu bobite de cranberry, fulgi de cocos si vlastari.