Postat duminică, 27 noiembrie 2016 la 9:08 am in Retete RAW.
Puteti urmari raspunsurile la "Tort RAW VEGAN cu Cocos si Mure » Lumea gospodinelor" prin feed-ul RSS 2.0.
Tort RAW VEGAN cu Cocos si Mure
Reteta (1 ceasca = 230 ml)
Baza
1 1/2 cesti migdale crude
un praf de sare
1/2 ceasca curmale hidratate.
3 linguri pudra de cacao
1/4 ceasca fulgi de cocos
Amestecati totul la robotul cu lama S. Intindeti aluatul format pe fundul unei tavi rotunde de maxim 17-18 cm, tapetata cu hartie de copt.
Crema alba de cocos
3 cesti caju hidratat
1/4 lingurita sare de Himalaya
2/3 ceasca ulei de cocos topit
1/2 ceasca crema de cocos
1 lingura unt de cacao (optional – ofera fermitate)
1/2 ceasca sirop de agave sau alt indulcitor
1/2 ceasca suc de lamaie proaspat stors
1-2 lingurite extract sau pudra de vanilie
Apa filtrata daca este necesar pentru a face compozitia usor fluida (probabil 1/2 ceasca)
Dati totul la blender pana obtineti o crema fina.
Crema violet de mure:
2 cesti de mure proaspete (daca folositi congelate, lasati-le sa se decongeleze si eliminati apa in exces/ daca folositi mute uscate lasati-le la hidratat peste noapte)
2 cesti crema alba de cocos (din reteta de mai sus)
Amestecati la blender 2 cesti din crema alba cu 2 cesti de mure, pana obtineti o crema violet omogena.
Asamblare: Peste baza, turnati alternativ crema alba si violet. Dati totul la congelator minim 4-5 ore.